Кабинет директора | Сектор за правне и финансијске послове | Сектор за планирање развој и квалитет | Сектор за возаче | Сектор за возила
Насловна » Саопштење за јавност

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

Регионални састанак Међународне организације за превенцију у друмском саобраћају (PRI - La Prevention Routiere Internationale)

 

Поштовани,

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, у периоду од  1. до 2. марта, у Београду, организује састанак Регионалне групе за Централну Европу у оквиру Међународне организације за превенцију у друмском саобраћају – PRI, са темом: „Стање безбедности саобраћаја у Региону Централне и Југоисточне Европе“.
Састанак, на коме се очекује присуство већег броја регионалних представника, отвориће министар за инфраструктуру и енергетику Милутин Мркоњић, у Београду, 1. марта 2012. године у 10 часова , у Хотелу „М“, Булевар ослобођења 56а.
Директор Агенције за безбедност саобраћаја мр Стојадин Јовановић је председавајући регионалне групе Међународне организације за превенцију у друмском саобраћају, чији је Агенција члан од 2010. године.

Напомена: молимо Вас за потврду о доласку због добијања акредитација
на телефон: 011/311-72-98 или e-mail: stefana.miladinovic@abs.gov.rs

 

Агенција за безбедност саобраћаја