Вести

АГЕНЦИЈИ “ОСКАР ПРЕСТИЖА”

Датум објаве: 29.03.2011.

Традиционална свечаност „Оскар престижа“ коју поводом међународног салона аутомобила организује часопис Аутомобилски форум, одржана је јуче на Београдском сајму, по јубиларни 20 пут.

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије је, према одлуци стручног жирија, овогодишњи добитник престижне награде у категорији едукације и превенције саобраћајних незгода.

Жири, који су чинили стручњаци из области саобраћаја и аутомобилизма, као и истакнути новинари који прате ове области, доделили су укупно двадесет „Оскара престижа“ у различитим категоријама.


Стручно-тематска конференцијa

Датум објаве: 24.03.2011.

Поводом предстојећег Међународног салона аутомобила, Удружење произвођача друмских возила Србије, у сарадњи са Београдским сајмом и Асоцијацијом увозника возила и делова организује стручно-тематску конференцију, под називом: „Безбедност саобраћаја и техничка регулатива за возила“. 


Mеђународнa kонференцијa о безбедности саобраћаја

Датум објаве: 23.03.2011.

Агенција за безбедност саобраћаја, у оквиру својих међународних активности, организује међународну Конференцију о безбедности саобраћаја у периоду од 27. до 29. априла у Београду, у сарадњи са Управом саобраћајне полиције МУП-а Србије. На овој Конференцији очекује се присуство бројних гостију из више од 50 земаља Европе и света.


Међународни салон аутомобила

Датум објаве: 23.03.2011.

У периоду од 25. марта до 03. априла на Београдском сајму биће одржан 49. Међународни салон аутомобила. Агенција за безбедност саобраћаја ће ове године узети учешће на Салону, у оквиру својих пролећних превентивно – промотивних активности. Наш штанд се налази у хали 4 Београдског сајма. Посетите нас!