Кабинет директора | Сектор за правне и финансијске послове | Сектор за планирање развој и квалитет | Сектор за возаче | Сектор за возила
Насловна » Саопштење за јавност

ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА МЕДИЈЕ

Поштовани,

Позивамо Вас на конференцију за медије поводом почетка Деценије акције за безбедност саобраћаја на путевима, која ће се одржати 11. маја 2011. године са почетком у 13,00 часова у великој сали Медија центра, Теразије 3, први спрат.

На конференцији ће учествовати: први потпредседник-заменик председника Владе и министар Унутрашњих послова, Ивица Дачић, министар за Инфраструктуру и енергетику, Милутин Мркоњић, министар здравља, проф. др Зоран Станковић, министар просвете и науке, др Жарко Обрадовић, директор Агенције за безбедност саобраћаја, мр Стојадин Јовановић, представник канцеларије Светске здравствене организације у Србији, Дорит Нитцан, начелник Управе саобраћајне полиције МУП Србије, Драгиша Симић, Генерални секретар АМСС, Александар Никачевић и председник Црвеног крста Србије, проф. др Драган Радовановић.

Конференција за медије биће одржана након званичног проглашења почетка Деценије акције за безбедност саобраћаја која је планирана на Тргу Републике.

Очекујемо Вас и срдачно Вас поздрављамо

Организатори